top of page
_MG_5868.jpg
РЕГИСТРАЦИЯ
 • Как мога да се заявя за участие в състезанието Пирин Ултра?
  За да направите своята регистрация, моля следвайте стъпките в приложения линк тук: https://basecamp.tours/priklyuchenia/sastezania-pirin-ultra/
 • Регистрирах се в системата за подаване на заявки, но не се виждам в списъка с участници. Колко време е нужно да се актуализира списъка?"
  Списъка с регистрираните участници се актуализира веднъж на две седмици. Ако не се виждате след този срок в списъка отново, моля свържете се с нас!
 • През последните три издания на Пирин Ултра, трасетата с дължина 66км и 160км бяха обърнати и се стартираше в обратната посока. Така ли ще е и през 2024?
  Трасетата ще бъдат отново със същата конфигурация. Старта ще бъде на централния площад в гр. Банско и следователно състезателите на 66км и 160км се отправят посока х. Бъндерица.
 • Трябва ли да имате определен брой точки по ITRA, за да може да вземете участие в Пирин Ултра?
  Да. Съгласно Регламента на състезанието, вие трябва да имате нужния брой ITRA точки както следва: - За състезателите по трасе А (160км), трябва да имат минимум 4 точки по ITRA от едно състезание през 2022, 2021, 2020 или 2019 година. - За състезатели по трасе С (38км), трябва да имат минимум 2 точки по ITRA от едно състезание през 2022, 2021, 2020 или 2019 година.
 • В допълнителната информация за състезанието пише, че е необходимо да имаме два източника на светлина (единият тип челник) и компас. Може ли втория източник и компаса да бъдат на телефона?"
  Да. Вторият източник на светлина и компаса могат да бъде от мобилно устройство.
 • Колко хора ще бъдат допуснати до старт на Pirin Extreme 38K през 2024 година?
  Както е записано и в регламента на Състезанието, ще бъдат допуснати максимум 300 човека, като 30 от тях за елитни състезатели.
 • Каква е задължителната екипировка за Трасе А, B, C и D?
  Задължителната екипировка за Трасе A, B, C и D според регламента на състезанието е както следва: - Защитно водоустойчиво яке - Два източника на светлина/челници - Съдове/мех за вода с общ обем минимум 1 литър - Изолиращи фолио за студени условия - Шапка - Компас - Зареден мобилен телефон - Свирка - Аптечка (бинт, марля, лейкопласт/тейп, аналгетик, антихистаминови таблетки, дизенфекциращо средство).
 • Има ли възрастови групи и ако да - какви са те?
  Категориите във всяка една от дистанциите на Пирин Ултра са две: Мъже и Жени.
bottom of page