_MG_5868.jpg
 

Често задавани въпроси

Регистрирах се в системата за подаване на заявки, но не се виждам в списъка с участници. Колко време е нужно да се актуализира списъка?


Списъка с регистрираните участници се актуализира веднъж на две седмици. Ако не се виждате след този срок в списъка отново, моля свържете се с нас!
През 2021 година 66км и 160км трасета бяха обърнати и се стартираше в обратната посока. Така ли ще е и през следващото издание през 2022?


Трасетата ще бъдат отново със същата конфигураия. Старта ще бъде на централния площад в гр. Банско и следователно състезателите на 66км и 160км се отправят посока х. Бъндерица.
В допълнителната информация за състезанието пише, че е необходимо да имаме два източника на светлина (единият тип челник) и компас. Може ли втория източник и компаса да бъдат на телефона?


Да. Вторият източник на светлина и компаса могат да бъде от мобилно устройство.
Колко хора ще бъдат допуснати до старт на Pirin Extreme 38K през 2022 година?


Както е записано и в регламента на Състезанието, ще бъдат допуснати максимум 300 човека, като 30 от тях за елитни състезатели.
Има ли възрастови групи и ако да - какви са те?


От 2022 година добавяме нова възрастова група. Във всяка една дистанция на състезанието (38км, 66км и 160км) възрастовите категории ще са две - Мъже/Жени и Мъже над 45/Жени над 45.